Verktygslåda för din cykel

Om du vill ha alla dina cykelverktyg samlat på ett ställe, så är en verktygslåda eller en cykelverktygssats en genialisk idé! Det smarta med att ha dina verktyg i en verktygslåda, att du kan ha förvaring för dina verktyg på ett ställe - och du kan enkelt ta med dig alla dina cykelverktyg på en gång.

Vi har flera olika typer av verktygslådor och verktygssatser i vår webbshop. Oavsett vilket behov du har så har vi den perfekta verktygslådan för dig och din cykelverkstad. I vårt sortiment hittar du flera populära varumärken som Wera, Birzman, Unior, Trivio, XLC och Force.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilken verktygslåda bör jag köpa till min cykelverkstad i garaget?
På Bikable.se har vi många olika verktygslådor med kvalitetsverktyg. De finns i olika storlekar och pris och med olika innehållssammansättningar. Se beskrivningen för varje verktygslåda innan du köper den som passar dig och din cykelverkstad bäst.
2
Vilka verktyg ingår i ett verktygssats för cyklar?

Verktygssats för cykel- eller hemmaverkstaden

Verktygslåda för cykelverktyg - Wera Zyklop 1/4" Spärrnyckelsats 28 DelaNär du vill vara mekaniker i ditt eget garage, har vi flera olika verktygslådor och verktygssatser som du kan köpa för en skaffa dig en fullt utrustad cykelverkstad. Det är perfekt att ha sin egen cykelverkstad när du behöver göra mindre justeringar eller reparationer på din cykel. Och det är underbart att ha rätt verktyg nära till hands när du behöver det.

 

Köp en cykelverktygssats till garaget

Du kan behöva byta däck och kablar eller reparera något annat på cykeln i din verkstad. Förutom verktygslådor och verktygssatser har vi även andra typer av verktyg som passar till många typer av reparationer. Se vårt sortiment av verktyg för cykeln här!

Det kan dessutom vara smart att ha en mekställ i verkstaden så att du kan höja cykeln och på så sätt enklare utföra reparationer och justeringar.
 

 

Verktygssats med många delar

Verktygslåda för cykel - XLC Verktygsset 33 delar hög kvalitetInnan du lägger din beställning på verktygssatsen, är det bra att läsa beskrivningarna till våra olika verktygslådor. Alla verktygslådor innehåller kvalitetsverktyg, men innehåll varierar mellan våra olika lådor. Våra verktygslådor innehåller inte alla verktyg, men i alla lådor finns en stor uppsättning av de vanligaste verktygen som används för cykelreparationer. Om du till exempel behöver byta kedja, kassett, klingor eller något annat, finns oftast de produkter du behöver i verktygslådan.

Om något saknas i verktygslådan, om du till exempel behöver byta lager i ett cykelhjul så kan du köpa det till bra priser i vårt stora sortiment verktyg till cyklar.