Giro

Giro har sitt huvudkontor i Scotts Valley, Kalifornien, USA och är en av världsledarna inom högpresterande skyddsutrustning och tillbehör för sport och en aktiv livsstil, till exempel cykelhjälmar. Giros mål är att skapa banbrytande produkter med inspirerande design som ser ut, passar och känns som en naturlig del av dig vilket ger dig möjlighet att prestera på högsta nivå.

Giro cykelhjälmar hör till de allra bästa på marknaden och används både av nybörjare och av cyklister som deltar i Tour de France. Giro tillverkar cykelhjälmar av hög standard, både när det kommer till material och justeringsmöjligheter. De skapas med aerodynamik i åtanke och har samtidigt ett rimligt pris. Du kommer snabbt att märka att Giro står för kvalitet.

Giro är också ett av de mest populära varumärkena för hjälmar till barn, på grund av den höga säkerhetsnivån och möjligheten att justera hjälmen för en mer bekväm passform. Giro använder smarta och användbara teknologier som till exempel Roc Loc, som ger extra bra justerings- och anpassningsmöjligheter för att hjälmen ska sitta bra på huvudet. Dessutom erbjuder flera Giro-hjälmar också MIPS-teknologi, vilket ger extra skydd vid olyckor.

Giro är mest känt för sina hjälmar, men de tillverkar också många andra typer av cykelutrustning som cykelskor, tröjor och handskar. Giro cykelskor är kända för sina högkvalitativa material och teknologier. Giro strävar efter att kunna erbjuda tillbehör och kläder som passar många typer av cyklister. Du kan därför hitta Giro cykelskor med spännen, snören och kardborrelås. Det finns också sulor i antingen plast eller kol.

Du kan känns dig trygg med Giro när du letar efter ny hjälm, nya skor eller annan utrustning för cykling - oavsett om det är för barn eller vuxna. Du kommer att uppleva att Giros produkter är designade med högsta prestanda och hållbarhet i åtanke, så du kan tvätta kläderna många gånger utan att de slits och hjälmen håller länge.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Go to page
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan man använda en cykelhjälm från Giro till mountainbike?
Ja, Giro erbjuder ett stort utbud av cykelhjälmar - även några som är lämpliga för mountainbike. Dessa hjälmar är designade med extra skydd och ventilation för att tillgodose mountainbikerns behov.
2
Vilka olika serier av Giro cykelhjälmar finns det?

Cykelhjälm från Giro


Giro är kända inom cykelvärlden för att producera en imponerande rad cykelhjälmar. Det finns en för varje typ av cyklist. Oavsett om du är racercyklist, mountainbiker eller vardagspendlare så har Giro den perfekta hjälmen för dig.

För racerentusiaster erbjuder Giro ett stort utbud av alternativ, inklusive den populära Giro Aether MIPS hjälmen. Denna hjälm kombinerar avancerat skydd med lättviktskomfort och aerodynamisk design. Giro Syntax MIPS är också ett bra val för racerförare som vill ha både säkerhet och stil. Båda hjälmarna är utrustade med MIPS-teknologi för extra skydd.

Giro Helios är ett lättviktsalternativ, perfekt för dem som vill ha en bekväm och luftig hjälm för långa turer. Den är också utrustad med 15 ventilationshål och Roc Loc-systemet. Båda dessa funktioner bidrar till bra passformen och komfort på cykelhjälmen.

För mountainbikecyklister finns Giro Montaro hjälmarna. Denna hjälm erbjuder robust skydd och är utrustad med MIPS-teknologi för extra säkerhet på de mest utmanande stigarna.

Oavsett vilken typ av cyklist du är har Giro hjälmar som uppfyller dina krav.
 

Se alla cykelhjälmar för vuxna från Giro här!


 

Se cykelhjälmar för barn från Giro här!