Hjulset till racercyklar

Här hittar du vårt stora sortiment av hjul till din racercykel. Du kan antingen köpa hjulen separat eller som ett set. Vi har många hjul i olika storlekar, färger, med olika typer av ekrar och mycket mer. När du ska köpa dina nya hjul kan du använda filterfunktionen här på sidan för att precisera din sökning. På så vis hittar du precis de hjul du söker och behöver.

Vi säljer racerhjul och hjulset från många olika populära märken, inklusive DT Swiss, Zipp, Token och Shimano.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka hjul är bäst för racercyklar?
När du väljer de bästa hjulen för din racercykel är det viktigaste att de passar din cykeltyp, till exempel om den har fälgbromsar eller skivbromsar, och om du vill ha hög eller låg profil på hjulen. Dessutom handlar det också om personliga preferenser när du väljer de perfekta hjulen för dig och din cykel.
2
Vilka är fördelarna med att uppgradera till ett kolfiberhjul?
3
Varför ska jag uppgradera hjulen på min racercykel?

Uppgradera din racercykel med kolfiberhjul

Racerhjul - Zipp 404 700c FrontUppgradera din racercykel med våra populära, högkvalitativa kolfiberhjul. Du kommer uppleva en otrolig förbättring av din cykels prestanda. Hjul av kolfiber är kända för sin lätta vikt och sina utmärkta aerodynamiska egenskaper, vilket ger dig stora fördelar på landsvägen.

Du har kanske märkt att de cykelhjul som kommer som standard på de flesta racercyklar oftast är av en billigare kvalitet. De fungerar men genom att uppgradera till bättre och lite dyrare kolfiberhjul kan du uppnå en betydande förbättring av din cykel. Ofta är hjuluppgraderingar en av de bästa investeringarna du kan göra för att förbättra din cykels prestanda.

 

Hjul som passar din racercykel

När du ska välja ett nytt hjulset till din cykel är det bra att du är uppmärksam på att hjulen passar din cykel. Det finns olika typer av hjul för cyklar med fälgbroms och cyklar med skivbroms. Dessutom finns det olika alternativ för montering och om du vill ha en hög eller låg profil på hjulset.

Om du behöver ytterligare hjälp med att välja de perfekta hjulen för din cykel är du välkommen att kontakta vår kundservice som gärna hjälper till.

 

Nya racerdäck till dina hjul

Token G33 Carbon Hjulset till Grus och Cross Svart/GulOm du vill ha den ultimata uppgraderingen till din racercykel finns det många fördelar med att köpa nya racerdäck samtidigt som du köper hjul. Racerhjul är utformade med fokus på hastighet, grepp och hållbarhet, vilket ger dig den optimala cykelupplevelsen på vägen.

Se vårt utbud av racerdäck här!