TOUR SALE! Spara upp till 50% här

CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml
CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml

MODELL: 112174 (75802)
199,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus

Är du också galen i att utmana gränserna för din cykels prestanda? Då vet du säkert också hur viktigt det är att underhålla din cykel och dess delar på bästa möjliga sätt. På CeramicSpeed har de ägnat de senaste två decennierna åt att utveckla innovativa keramiska lager och drivkomponenter för cyklar som kan maximera deras prestanda och hållbarhet.

Men även de bästa produkterna i världen kan bara hålla sig på topp om de är väl underhållna och omhändertagna. Det är därför Ceramic speed har utvecklat produktfamiljen UFO, som är det bästa alternativet för att optimera, skydda och ta hand om din cykel och dess komponenter över tid.

Med detta banbrytande smörjmedel kan du säga adjö till onödigt motstånd och förlänga livslängden på din cykels lager. UFO Bearing Grease Allround har låg till medelviskositet och har noggrant utvecklats för att uppnå den perfekta balansen mellan låg friktion och livslängd. Resultatet? En smidig och enkel cykeltur där du verkligen kan känna skillnaden!

Så varför vänta? Ge din cykel den uppgradering den förtjänar med Ceramic Speed UFO Bearing Grease Allround och upplev en ny värld av komfort och effektivitet på två hjul!

Specifikationslista:

- Användningsområde: Smörjning av lager

- Viskositet: Låg till medium

- Skapar en balans mellan låg friktion och lång livslängd

Få det bästa, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagars öppet köp
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över
Chatta med oss
Chatta med oss
Alternativa produkter
Relaterade produkter