TOUR SALE! Spara upp till 50% här

CeramicSpeed UFO Drip För Våta Förhållanden
CeramicSpeed UFO Drip För Våta Förhållanden
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Drip För Våta Förhållanden

MODELL: 112161 (75798)
249,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus

Är du också galen i att utmana gränserna för din cykels prestanda? Då vet du säkert också hur viktigt det är att underhålla din cykel och dess delar på bästa möjliga sätt. På CeramicSpeed har de ägnat de senaste två decennierna åt att utveckla innovativa keramiska lager och drivkomponenter för cyklar som kan maximera deras prestanda och hållbarhet.

Men även de bästa produkterna i världen kan bara hålla sig på topp om de är väl underhållna och omhändertagna. Det är därför Ceramic speed har utvecklat produktfamiljen UFO, som är det bästa alternativet för att optimera, skydda och ta hand om din cykel och dess komponenter över tid.

För dem som åker i konstant blöta förhållanden har Ceramic Speed utvecklat de nya UFO Drip Wet Conditions. Denna unika formel är skapad för att maximera fördelarna med ett vaxkedjesmörjmedel samtidigt som den motstår nedbrytning under våta körförhållanden. Skydda och ta hand om din cykel, oavsett väder!

UFO Drip Wet Conditions är designade speciellt för att möta utmaningarna med konstant vått väder och säkerställa optimal prestanda för din cykel. Ge din cykel den omsorg och det skydd den förtjänar, även under de mest utmanande förhållanden.

Specifikationslista:

- Unikt utvecklad för våta förhållanden

- Maximerar fördelarna med vaxkedjesmörjmedel

- Motstår försämring i våta körförhållanden

- Optimal prestanda i vått väder

Få det bästa, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagars öppet köp
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över
Chatta med oss
Chatta med oss
Alternativa produkter
Relaterade produkter