Prisfest – över 3000 erbjudanden. Spara upp till 50% här.

Bleed kit och verktyg till hydrauliska skivbromsar

Här hittar du Bleed kit (även kallat luftningskit) som används för luftning och underhåll av hydrauliska skivbromsar. Du finner också olika verktyg som är användbara när du behöver reparera något på dina hydrauliska bromsar. Med hjälp av ett Bleed kit kan du säkerställa att bromssystemet är fritt från luft och därmed fungerar optimalt och bromsar effektivt.

Vi har Bleed kit och verktyg från kända varumärken som Magura, SRAM, Shimano, Birzman och Force.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vad är ett Bleed-kit?
Ett Bleed-kit är en uppsättning verktyg som används för underhåll av hydrauliska skivbromsar. Det säkerställer att bromssystemet är fritt från luft, vilket är avgörande för bromsarnas optimala funktion och effektivitet.
2
Varför ska jag bleeda (lufta) mina hydrauliska skivbromsar?

Fixa dina cykelbromsar med ett bleed kit och verktyg för hydrauliska skivbromsar

 

När du "bleedar" (lufta) dina hydrauliska skivbromsar säkerställer du att dina bromsar fungerar optimalt och ger dig bästa möjliga bromskraft.
Bleed kit - SRAM Pro Bleed kit till Avid/Sram bromsar
Det är viktigt att du har rätt verktyg för dina hydrauliska skivbromsar då du regelbundet behöver underhålla och optimera din cykels bromssystem.

När du väljer en luftningskit måste det passa för just din cykelmodell. Det finns olika typer av luftningskit tillgängliga som passar olika bromsstorlekar och märken. Se till att undersöka din cykels specifikationer eller få vägledning från en expert för att välja rätt kit till din cykel. Samtidigt måste du också se till att den medföljande bromsvätskan är av rätt typ för din cykel. Bromsvätskan spelar en avgörande roll för bromsfunktionen. Det är därför avgörande att du använder den typ av bromsvätska som rekommenderas för den typ av bromsar som sitter på din cykel.

Om du behöver köpa bromsvätska kan du se vårt utbud av bromsvätska här!

För att få ut mesta möjliga av dina hydrauliska skivbromsar kan du också överväga om det är dags att byta bromsklossar. När du ändå är igång med service av bromssystemet kan du passa på att byta till bromsklossar av högre kvalité.

Se vårt utbud av klossar för skivbromsar här!

Om du behöver hjälp med hur du bleedar dina hydrauliska bromsar är du varmt välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundservice.