Säsongstart! Stort sortiment till låga priser.

GripGrab

För GripGrab handlar allt om att berika människors liv genom cykling. Familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och idag leds företaget av Martin Krøyer, VD, och Kristian Krøyer, CPO. Med utgångspunkt från hemmet i Danmark började de utforska och utveckla innovativa lösningar som kunde optimera grepp och komfort under olika väderförhållanden. Deras hängivenhet till kvalitet och funktionalitet gjorde att deras produkter snabbt blev populära bland cyklister på alla nivåer.

GripGrabs grundläggande filosofi är baserad på deras egna erfarenheter som cyklister. De vill skapa produkter som skyddar cyklisten i alla väderförhållanden - för att det är härligt att vara bekväm på sin cykel. Samtidigt inspirerar och motiverar produkterna cyklister på alla nivåer att utmana sina gränser. GripGrabs vision är att skapa produkter som ger alla typer av cyklister möjlighet att förverkliga sin fulla potential.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hur väljer jag rätt storlek på cykelhandskar?
På vår guidessida har vi storleksguider för alla de varumärken vi säljer. Självklart finns det också en storleksguide för GripGrab, där du utifrån dina mått kan hitta den storlek på handskar som passar bäst för dig. Det är viktigt att välja en storlek som ger en åtsittande passform utan att vara för tight.
2
Är Gripgrabs produkter bra för vinteranvändning?

Bra cykelutrustning från GripGrab


GripGrab är känt för sitt outtröttliga strävande efter perfektion inom cykeltillbehör. Märket har byggt upp sin starka position genom att fokusera på grepp och komfort, vilket är två avgörande faktorer för varje cyklist, oavsett om du är en äventyrlig mountainbiker eller en dedikerad landsvägscyklist. Deras produktutbud inkluderar ett brett urval av handskar, strumpor, skoöverdrag, vattenflaskor, huvudbonader och kläder som är skapade för att tackla utmaningarna med olika väderförhållanden och terränger.
 

Här kan du läsa mer om deras produkter:
 

 • Cykelhandskar: GripGrabs cykelhandskar är en perfekt blandning av komfort, grepp och skydd. Oavsett om det är sommar eller vinter ger handskarna dig ultimat kontroll över styret samtidigt som dina händer skyddas mot elementen.
   

 • Cykelstrumpor: Strumpor är en underskattad men viktig del av cykelutstyrseln. GripGrabs strumpor är designade med fokus på ventilation, fukttransport och passform, vilket håller dina fötter torra och bekväma även när du cyklar länge.
   

 • Skoöverdrag: Skoöverdrag bidrar till att ge dig maximal komfort både på kalla och regniga dagar. Det finns vattentäta skoöverdrag och även i stretchig neopren, som kan hjälpa till att hålla dina fötter varma oavsett förhållandena.
   

 • Huvudbonader: Från solhattar till pannband och halsdukar - GripGrab har skapat ett sortiment av huvudbonader som skyddar mot sol, vind och svala temperaturer.
   

 • Kläder: GripGrabs kläder är utvecklade med avancerade material och teknologier som ser till att du kan hålla dig varm och torr oavsett väder. Deras tröjor och underställ erbjuder en balanserad kombination av isolering och andningsförmåga. Dessutom tillverkar GripGrab även lösa byxor och ärmar, vilket är praktiska eftersom de enkelt kan tas av och på när vädret ändras.
   

 

Cykelhandskar från GripGrab

En fantastisk egenskap hos GripGrabs cykelhandskar är deras förmåga att skydda dina händer mot elementen utan att kompromissa med andningsförmågan. Oavsett om det är varma sommardagar eller svala höstbrisar är du garanterad en bekväm och skyddad cykelupplevelse.

GripGrab-handskar kommer också med smarta funktioner som touchscreen-kompatibilitet, så att du enkelt kan använda din smartphone eller GPS under färden utan att behöva ta av handskarna.

GripGrabs cykelhandskar finns i flera olika storlekar, färger och stilar, med korta eller långa fingrar, vattentäta eller vattenavvisande, vindtäta eller vindavvisande, och som vinterhandskar eller sommarhandskar. Vissa cykelhandskar har även det som kallas Supreme rubber grip för ett bättre grepp. Andra är stickade handskar med merinoull. Det finns med andra ord något för varje smak och säsong.
 

Cykelhandskar från GripGrab - se utbudet här!