Skoöverdrag

Här hittar du vårt stora utbud av skoöverdrag och tåskydd. Vi har skoöverdrag för cykelskor till racer, MTB och vanliga vardagsskor. Självklart finns det alternativ för alla prisklasser.
 

Skoöverdrag kan vara en riktigt bra investering. De skyddar fötterna från väta och vind och kan hålla fötterna varma och torra under kalla, blöta dagar. Ett skoöverdrag kan också bidra till en mer strömlinjeformad och aerodynamisk profil. Vi har ett brett sortiment av skoöverdrag så det finns gott om möjligheter att hitta det skoöverdrag som passar dig bäst. Vi har flera välkända varumärken så som GripGrab, Velotoze och Force.

 

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Vilka typer av skoöverdrag finns det för cyklister?
Det finns skoskydd för racer, MTB och helt vanliga vardagsskor.
2
Varför är det bra med skoöverdrag på cykelturen?
3
Hur ska skoöverdrag sitta på cykelskon?

Skoöverdrag för alla cyklisters garderober

Vi har ett brett urval av skoöverdrag för dig, oavsett om du använder racerskor, platta pedaler eller helt vanliga skor. Med hjälp av filtreringen på den här sidan kan du hitta precis den typ av skoöverdrag du letar efter.
 

Skoöverdrag bör sitta relativt tätt för att säkerställa en bra passform och skydd. Det kan vara lite utmanande att få på dem i början tills du har hittat rätt teknik för just dina skor.

 

Olika skoöverdrag för olika väderförhållanden

När du ska välja skoöverdrag är det viktigt att välja ett par som passar just dina skor. Du behöver också tänka på under vilken säsong och under vilka väderförhållanden du kommer använda dina skoöverdrag.
 

Här har vi listat vilka skoöverdrag du bör använda beroende på väder och säsong:
 

 • Vinter: Använd våra tjocka skoöverdrag tillverkade i neopren. Skoöverdrag i neopren är vattentäta och kan hålla dina fötter varma och skyddade så att du undviker kalla, blöta fötter under vintern.
   
 • Regnigt väder: För regniga dagar rekommenderar vi våra tunna, vattentäta skoöverdrag som håller dina skor torra och förhindrar att du får blöta fötter när du cyklar.
   
 • Kyligt väder: För svalare men inte kallt väder är våra tåskydd perfekta för extra skydd och isolering.
   

En stor fördel med att använda rätt skoöverdrag är att dina tår kommer förbli varma och behagliga, oavsett väder. Du behöver inte investera i dyra vinterstövlar eller vattentäta skor eftersom våra skoskydd gör det möjligt för dig att anpassa dina befintliga skor efter olika väderförhållanden. Det sparar både tid och pengar.
 

Om du vill uppgradera din cykelgarderob kan vi rekommendera att du tittar på vårt utbud av cykelskor och långa cykelbyxor.
 

Om du har frågor eller behöver hjälp att hitta rätt skoöverdrag så hjälper vår kunniga kundtjänst dig gärna.