TOUR SALE! Spara upp till 50% här

Sadelstolpar och tillbehör

Här hittar du alla typer av sadelstolpar. Vi har vanliga sadelstolpar, fjädrande sadelstolpar och dropper posts. Vi har också tillbehör till både sadelstolpar och dropper posts för alla typer av sadlar och cyklister.

Vi har ett brett utbud av sadelstolpar och droppers i olika storlekar och modeller från välkända märken som Zipp, BBB och SR-Suntour. De finns dessutom i olika färger och material.

Läs mer

FAQ

1
Vad är fördelarna med inbyggd fjädring?
En sadelstolpe med inbyggd fjädring absorberar stötar och vibrationer från vägen, vilket ger en jämnare och mer bekväm cykling.
2
Vad är en dropper post och vad är fördelarna med det?
3
Hur väljer du rätt sadelstolpe för din cykel?

Köp den perfekta sadelstolpen för din cykel och ditt behov

Om du föredrar en flexibel sadelstolpe som erbjuder en annan typ av komfort kan du välja en sadelstolpe med inbyggd fjädring. Dessa sadelstolpar absorberar stötar och vibrationer från vägen, vilket ger en jämnare och mer bekväm cykling. Det är en riktigt bra lösning om du cyklar i på ojämna vägar eller helt enkelt vill ha extra komfort under dina cykelturer.

En dropper post är en mer avancerad justerbar sadelstolpe som ger dig möjlighet att höja eller sänka sadeln medan du cyklar. Du har en fjärrkontroll på styret som justerar sadelhöjden så du snabbt kan anpassa höjden, vilket är särskilt användbart om du ägnar dig åt terrängcykling eller mountainbike. I branta nedförsbackar kan du enkelt sänka sadeln för bättre kontroll och rörelsefrihet. När du ska cykla uppför backar eller branta sluttningar kan du höja sadeln igen och därmed optimera din kraftöverföring till pedalerna.

När du ska välja sadelstolpe till din cykel bör du vara uppmärksam på att välja en stolpe som passar din cykels specifikationer. Det finns olika diameter på de runda sadelstolparna och du kan dessutom också hitta aerodynamiska V- eller D-formade stolpar som passar specifika modeller.

För att få riktigt bra komfort på din cykel rekommenderar vi också att du kollar in vårt urval av sadlar. En bra sadel är avgörande för både komfort och cykelupplevelsen.

Se vårt utbud av sadlar här!