Reflexer till dig och din cykel

Vi har olika typer av reflexer för dig och din cykel. I vårt sortiment har vi reflex för pedalerna, röd reflex för pakethållaren, vit reflex fram för styret, reflexer för cykelhjälmen, reflex för cykelkorgen och reflex eller reflextejp för din cykelvagn.

Förutom de vanliga gula reflexerna har vi också smarta reflexklistermärken som finns i svart, gult, vit, röd och randigt. Reflexklistermärken kan användas på allt från din cykel till en cykelvagn eller barnvagn. I vårt sortiment hittar du också andra produkter som reflexband, reflexarmband, reflextejp, reflexer för ekrarna och de populära reflexklämmorna. Vi har också hjulreflexer som ska fästas på ekrarna och som får din cykel att lysa starkare från sidan än en klassisk reflex på hjulen.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka reflexer ska man ha på sin cykel?
Enligt lag ska du ha reflexer på sidan plus vit reflex fram och röd reflex bak på cykeln.
2
Kan man köpa reflexklistermärken till cykeln?

Reflexer för cykel, kläder och dig själv

Cykelreflexer - Reflexset Fram + Bak + HjulFör att öka din synlighet i trafiken förutom dina cykellysen, är det bra att använda cykelreflexer. Reflexerna kan ha avgörande betydelse för om du blir sedd i trafiken av både bilister och cyklister i mörker. Det är ett lagkrav att din cykel har reflexer på sidorna samt fram och bak på cykeln. Det räcker alltså inte bara med cykellysen. Du kan i princip aldrig ha för många cykelreflexer eller för mycket synlighet på dig själv eller din cykel. Cykelreflexer är också smarta eftersom de alltid fungerar. De kräver inget batteri och lyser när bilarnas ljus träffar dem, så att du syns när du cyklar i mörker.

Du kan också köpa cykelkläder med reflexer. Vi har ett stort sortiment för både män och kvinnor från olika märken och prisklasser. Dessutom finns det även reflexband med både reflexer och ljus.