Endura

Endura har varit en framstående aktör inom cykelindustrin sedan starten i Skottland 1993. Företaget grundades av Jim McFarlane och har sedan dess ägnat sig åt att tillverka högkvalitativa cykelkläder och utrustning som matchar de krävande behoven hos cyklister på alla nivåer. Deras slogan "Born in Scotland, Ridden worldwide" talar för hur omtyckt märket är bland mängder av cyklister i hela världen.

Enduras resa började med Jims passion för cykling och en önskan om att skapa produkter som skulle förbättra upplevelsen för cyklister runt om i världen. Från de tidiga dagarna i ett skotskt garage har Endura vuxit till en global ledare inom cykelkläder och tillbehör. Deras engagemang för innovation och teknik har varit den drivande kraften bakom deras framgång.

Endura är kända för sitt fokus på avancerade material och tekniker som skapar funktionella och hållbara cykelkläder och utrustning. Deras produkter är utvecklade med cyklister i åtanke och är skapade för att möta de utmaningar som varje cyklist kan ställas inför.

Sedan starten har Endura varit favoriten hos några av de bästa idrottarna och topplagen inom landsvägscykling, MTB och triathlon. Ett nära samarbete med idrottare och experter är en viktig faktor till Enduras framgångsrika utveckling av fantastiska cykelkläder och utrustning.

Använd våra smidiga filter för att sortera fram den kategori från Endura du är nyfiken på. Självklart har vi på Bikable ett stort sortiment från Endura, alltid till lågt pris.

Läs mer
Bästsäljare
Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Vilka material använder Endura i sina cykelkläder?
Endura använder en rad högkvalitativa material, inklusive tekniska tyger som lycra, polyester och andra innovativa tygblandningar. Det ger plaggen god andningsförmåga, stretch och får bort svett från kroppen.
2
Är Enduras cykelkläder lämpliga för alla väderförhållanden?
3
Hur tar jag hand om mina Endura cykelkläder?
4
Vilken typ av cykelkläder erbjuder Endura?

Endura: Cykelkläder och utrustning i världsklass

Endura är ledande inom cykelkläder och utrustning och erbjuder ett imponerande sortiment av produkter för alla som vill ge sig ut på två hjul, oavsett om det är på stigar, landsvägen, vardagspendlingen eller BMX banan.
 

Endura Hummvee – omtyckt av många MTB cyklister

Endura är synonymt med kvalitet, särskilt inom MTB världen. Deras Hummvee-serie är ett måste för mountainbikecyklister. Endura Hummvee serien är välkänd bland MTB entusiaster och innehåller de populära Endura Hummvee II-shortsen (Endura MTB shorts). Shortsen finns i en mängd olika färger och utföranden. I Endura Hummvee serien ingår förutom shorts även tröjor, jackor, handskar, hjälmar och byxor (Endura MTB-byxor).

Se vårt sortiment av Endura Hummvee II cykelshorts här!

 

GV500 serien

När Endura lanserade GV500 serien blev det genast en hit i cykelvärlden. GV500 serien riktar sig till MTB och gravelcyklister som kräver cykelkläder som klarar av att tackla stökiga stigar, långa gravelturer och allt däremellan. Plaggen är designade i noga utvalda material och har testats av världsklass cyklister innan lansering, allt för att leverera plagg som ger dig en exceptionell upplevelse i sadeln. I sortimentet hittar du bland annat t-shirts, tröjor, jackor, shorts, byxor och bibshorts.

Se vårt sortiment av Endura GV500 serien här!
 

Endura cykelkläder

Endura har ett omfattande sortiment av cykelkläder. Du hittar allt från cykeltröjor, byxor och jackor till cykelhandskar och huvudbonader. Varje plagg är designat för att ge dig maximal komfort, ventilation och skydd mot varierande väderförhållanden och terräng. Utöver Enduras cykelkläder kan du också köpa Enduras populära regnjackor, en cykeljacka som är helt vattentät.

Tryck på länkarna nedan för att komma till en specifik kategori bland Enduras snygga cykelkläder:
 

 

Cykelskor och cykelhjälmar från Endura

Även om Endura tillverkar ett stort urval av grymma cykelkläder så har de också ett lika stort sortiment av framstående cykelutrustning. Du hittar bland annat cykelskor, cykelhjälmar, cykelhandskar, cykelglasögon, kroppskydd och skoöverdrag. Samtliga produkter från Endura kombinerar innovation och funktionalitet för att möta varje cyklist behov.
 

Se vårt sortiment av cykelskor från Endura här!

Se vårt sortiment av cykelhjälmar från Endura här!