TOUR SALE! Spara upp till 50% här

Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator
Wahoo

Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator

MODELL: WFCC6 (73395)
3799,00 kr
pricerunner
-
+
Lagerstatus

Wahoo Elemnt Roam 2V cykeldator

Med Wahoo Elemnt Roam 2V får du en kraftfull cykeldator som tar din träning och navigation till nya höjder. Elemnt Roam 2V är toppmodellen från Wahoo. En uppgraderad version av Elemnt Roam som ger dig ännu fler fantastiska funktioner så att du kan få ut ännu mer av din cykelträning. Elment Roam 2V är designad för att vara intuitiv och användarvänlig, så att du kan fokusera på vägen framför dig.

Du får förbättrade funktioner som:

 • Avancerad navigation: Med DUAL Band GPS får du exakt och pålitlig ruttvägledning, oavsett var du cyklar.
 • Summit Segments Climb: Övervaka din stigningsprogression och få överblick över de kommande stigningarna, så att du kan anpassa din energiförbrukning.
 • Klar 2,7" färgskärm: 64 färgers högkontrastskärm gör det enkelt för dig att läsa data och navigera.
 • Optimerat minne: Du får 32 GB minne så att du kan spara alla dina favoritvägar och köra dem om och om igen.
 • Förbättrad användarvänlighet: Förbättrade knappar som du kan använda även om du har handskar på. Dessutom får du en intuitiv design där du själv väljer inställningar och visning, samt enkel laddning med USB-C.
 • Trådlös delning av rutter: Du kan enkelt dela en rutt från din smartphone med Elemnt Companion App via Bluetooth.

Oavsett om du älskar att köra på landsvägen eller på spåren i skogen, är Elemnt Roam 2V redo att visa dig vägen. Du kan få vägledning till en intressepunkt eller köra en sparad rutt. Du kan till och med skapa en rutt direkt på enheten, och du får självklart hjälp om du behöver bli visad tillbaka till rutten. Om du kör MTB kan du dra nytta av mountainbike-specifika rutter från Trailforks.

Den starka cykeldatorn från Wahoo har dessutom funktioner som:

 • Batterikapacitet: Med 17 timmars batteritid kan denna cykeldator ta dig på även de längsta turerna.
 • Anslutning och kompatibilitet: ANT+, Bluetooth och Wi-Fi säkerställer enkel synkronisering och delning av data.
 • Inbyggda sensorer: Allt från barometrisk höjdmätare till gyroskop och accelerometer.
 • Wahoo-ekosystem: Du kan synkronisera din träning med Wahoo X-abonnemanget och kontrollera KICKR smart trainers, så att du får en sammanhängande träningsupplevelse både inomhus och utomhus. Dessutom kan du se din träningshistorik och få en överblick över din prestation.
 • Smartphoneanslutning: Du kan få notifikationer direkt på cykeldatorn, så att du inte behöver ta upp din telefon ur fickan när du cyklar.
 • Säkerhetsfunktioner: Livetrack ger dig möjlighet att dela din position så att anhöriga kan följa din tur och hjälpa dig om du råkar ut för en olycka.
 • Träningsplanering: Cykeldatorn är en tränare på styret och du kan enkelt planera träning på enheten, som dessutom är kompatibel med TrainerRoad och TrainingPeaks.
 • Strava Live-segment: Om du älskar att pressa dig själv och tävla med dina cykelkamrater kan du kämpa för att slå ditt eget eller andras rekord via Strava Live-segmenten.

Med sin svarta design och intuitiva gränssnitt är Elment Roam 2V ett stilfullt och funktionellt tillskott till din cykel. Den är lätt att montera och den aerodynamiska designen ansluts med out-front hållaren, så att du är redo för ditt nästa cykeläventyr.

Ge dig ut med Wahoo Elemnt Roam 2V och gör varje cykeltur ännu bättre med avancerad teknik på styret.

Få det bästa, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagars öppet köp
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över
Chatta med oss
Chatta med oss
Alternativa produkter
Relaterade produkter