Mobilhållare till cykel

En mobilhållare för styret på din cykel är en smart pryl och nästan ett måste så att du enkelt kan navigera ute på turen och samtidigt använda din mobiltelefon som cykeldator. Det finns många olika storlekar och typer av hållare för cykeln. Vi erbjuder bland annat vattentäta mobilhållare, stötdämpande mobilhållare, vattentäta mobilväskor, mobilhållare för armen, fodral för montering av smartphones och olika styrväskor till mobiltelefoner.

Hos bikable.se hittar du ett stort urval av mobilhållare och fästen till din cykel. På den här sidan kan du se en mängd olika modeller från ett brett utbud av tillverkare som passar de flesta smartphones. Vi har populära produkter från märken som KLICKfix, Zefal, SKS och många fler.

Alla produkter
Filtrera efter
Populärast
Gå till sidan
Produkter per sida:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Passar cykelhållaren för mobiltelefoner alla typer av smartphones?
De flesta cykelhållare för mobiltelefoner passar de flesta smartphones. För säkerhets skull, kontrollera mobilhållarens produktbeskrivning.
2
Hur monterar man en mobilhållare på en cykel?
3
Finns det ett smart klicksystem för cykelhållare för mobiltelefoner?
4
Är en cykelhållare vattentät?
5
Vilken mobilhållare för cykel är bäst?

Köp en billig mobilhållare till din cykel på bikable.se

Mobilhållare till cykel - Klickfix Phonebag Light M 11x18,5När du är ute och cyklar kan det vara svårt att ha mobilen i fickan eller i cykelväskan om du vill ha tillgång till enkel navigering eller hålla koll på din hastighet, distans, tid m.m. Därför kan du med fördel använda en mobilhållare till din mobil som du har monterad på styret på din cykel, på armen eller någon annanstans på cykeln. På så vis blir telefonen och mobilhållaren lättare att komma åt och du riskerar inte att din telefon ramlar ur fickan när du är ute och cyklar.

 

De bästa produkterna inom mobilhållare för cyklar

Det är väldigt smart att köpa ett set där man har ett fäste till mobilhållaren OCH ett mobilskal till telefonen som passar ihop med själva fästet. Många föredrar denna lösning eftersom den är enkel att använda och du behöver inte lägga tid på att montera mobilen varje gång du cyklar.

Mobilhållare till cykel - Zefal Z Console Universal M

Diverse mobilhållare för cykelstyre

Några av våra populära modeller presenteras här:
 

 • Topeak Drybag för iPhone: En mobilhållare med skum på insidan. Det skyddar telefonen från stötar och slag. Topeak har tagit fram olika drybags för olika typer av smartphones. De är vattentäta och har ett smart klicksystem för montering och demontering.
   

 • Cyclyk Universal smart mobilhållare: Kan monteras på alla typer av styren. Cyclyk är tillverkad av högkvalitativt silikon vilket gör den stark och lätt.
   

 • BBB Guardian hållare/skal för smartphones: En starkare mobilhållare som är en vattentålig och stötdämpande väska/överdrag.

   

Det här var bara fyra exempel på mobilhållare som monteras på cykelstyret. När du köper en cykelhållare till din telefon behöver du vara noga med att undersöka så att modellen du är intresserad av passar för din mobil. Dessutom är inte alla hållare vattentäta heller vilket gör att du antingen måste köpa en vattentät hållare eller kolla om din smartphone tål vatten. Vi har cykelhållare till de flesta telefoner.

De flesta modellerna är mobilhållare inklusive monteringsfäste för styret.
 

Andra typer av mobilhållare för cykelturen

En annan typ av hållare för din smartphone som inte är en mobilhållare för en cykel är vår mobilhållare för armen. Dessa modeller är lämpliga för sport. Det är en mobilhållare med kardborrestängning. Den sitter nära armen och mobilen är lätt att komma åt.

Dessutom finns det även vattentäta väskor eller telefonfodral som du använder till mobiltelefonen om du bara har din mobil med dig på resa och inte vill att den blir blöt.

Vi har även enskilda hållare för surfplatta i vårt sortiment. En cykelhållare för surfplattor är monterad på styret och kan anpassas till flera olika storlekar. En hållare för surfplatta är perfekt för träning på hometraineren.
 

Cykelväska som mobilhållare

Vissa cykelväskor placeras på cykelns topprör - det vill säga själva styret. I dessa väskor finns en ficka eller ett fönster för mobiltelefonen upptill, så att pekskärmen kan användas genom väskan medan du cyklar. Under mobilen finns ytterligare ett utrymme där det finns plats för extra bagage så som en extra slang, nycklar, lagningsutrustning eller liknande.
 

Du kan även ta en titt på våra andra cykelväskor, sadelväskor eller cykelryggsäckar som också har plats för olika mängder förvaring beroende på storlek.
 

Hitta den bästa mobilhållaren för dig

På den här sidan hittar du mobilhållare för olika typer av smartphones. Kom ihåg att kolla i produktbeskrivningen vilken typ av smartphone mobilhållaren passar för. Vi har mobilhållare för iPhones, Samsung och andra smartphone märken.

Om du är osäker på vilka typer av smartphones de olika mobilhållarna passar för är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är redo att ge råd och vägledning vid köp av mobilhållare på bikable.se.